جلسه اجرایی کنگره قرآن و علم در پردیس البرز برگزار شد
جلسه اجرایی کنگره قرآن و علم در پردیس البرز برگزار شد

در این جلسه که با حضور هیئت اجرایی کنگره قرآن و علم متشکل از دکتر یحیی بوذری نژاد دبیر اجرایی کنگره، دکتر محمود واعظی عضو شورای سیاست‌گذاری و کمیته علمی کنگره، دکتر سید علی علم‌الهدی عضو شورای سیاست‌گذاری کنگره و دکتر علی نخعی رئیس کمیته برگزاری کنگره با حضور نمایندگان دانشگاه‌های حامی کنگره برگزار شد، دکتر بوذری‌نژاد ضمن خوشامد گویی به اعضای حاضر، گزارشی از عملکرد تیم اجرایی ارائه داد. در ادامه دکتر واعظی به بررسی چرایی اجرای کنگره پرداخت و برگزاری آن را یکی از فعالیت‌های اصلی نطام اسلامی برشمرد. وی در ادامه به اهمیت پرداختن به موضوع الهام گرفتن از قرآن در علم پرداخت که از اهداف اصلی این کنگره به شمار می آید. همچنین دکتر علم‌الهدی به بررسی محورهای کنگره پرداخت و برنامه اجرایی را به سمع حاضرین رساند. در ادامه هر یک از نمایندگان به بیان موضوعاتی که برای ارائه در کنگره در نظر گرفته‌اند پرداختند.

این جلسه صبح شنبه اول اردیبهشت ماه با حضور نمایندگان دانشگاه‌ها دکتر سیده مهری حمیدی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز، دکتر ماشاءالله ترابی استادیار مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر وحید پاشایی رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه بو‌عی سینا همدان، دکتر سید سعید موسوی اصل سرپرست معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز، دکتر محمد رضا ستوده نیا مدیرگروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان و دکتر حمید حکیم استادیار روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی در تالار فارابی پردیس البرز برگزار شد.